Jacky Bekers

massagetherapie - stoelmassage

Lichaamsgerichte begeleiding bij rouw en verlies


Iedereen krijgt in zijn leven vroeg of laat te maken met verlies. verlies door het overlijden van een dierbare, verlies van een baan, verlies van gezondheid, verlies door echtscheiding. We kennen vele soorten verliezen. Na het verlies komt rouw. En je lichaam rouwt mee. 


Je bent bijvoorbeeld zo gespannen en alert dat al je spieren pijn doen. Of je voelt je in en in koud en krijgt jezelf niet meer warm. Je hart voelt misschien als een rauwe wond of je voelt een steen op je maag. Misschien heb je geen idee meer wat je voelt, heb je geen contact meer met je lichaam, durf je niet meer te voelen omdat het zo pijnlijk was. 


Wil je hier graag wat ondersteuning in? Massage en lichaamsgerichte begeleiding kunnen hierbij van hulp zijn. 


In mijn praktijk  bied ik je een veilige haven, waar het oké is om niet oké te zijn. Waar je mag rusten en waar er alle ruimte is voor jouw rouw, hoe die er ook uit ziet. Waar je je eigen stevigheid weer kan gaan voelen. Met zachtheid en compassie loop ik graag een stukje met je mee.


- Jacky is open en eerlijk. Ik voel me veilig bij haar. Door haar zachtheid en compassie durfde ik helemaal mezelf te zijn.