Jacky Bekers

massagetherapie - stoelmassage

Cursussen en workshops


HUIS-, TUIN- EN KEUKEN STOEL MASSAGE WORKSHOP


Inhoud: laagdrempelige workshop waarin je op een speelse manier leert om thuis op een gewone stoel een korte intensieve massage te geven. Nadruk ligt hierbij op de schouders en de nek, het hoofd en de armen worden ook meegenomen.

Je kun je opgeven voor deze workshop door een mail te sturen naar info@jackybekers.nl of te bellen: 06-18463434

Deze workshop kan ook op locatie gegeven worden, bijvoorbeeld tijdens een vriendinnenweekend, vrijgezellenfeest, familieweekend etc. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.


Privé-cursus voor 2 personen: leren masseren I

Wil je samen met je partner, een vriend(in), een ouder  of een kind een ontspannende massage leren geven, dan kan dat tijdens een privé-cursus “leren masseren”.

In de cursus krijg je verschillende technieken aangereikt om een heerlijk ontspannende rugmassage te geven, waarbij de schouders en de nek zeker niet worden vergeten.  

Na heel kort wat theorie (wanneer mag je niet masseren, houding masseur etc.) gaan we lekker zelf aan de slag. Eerst wordt de massage voorgedaan en daarna ga je op elkaar oefenen.

Weer thuis kun je oefenen met het handige overzicht dat je meekrijgt en waar alle geleerde technieken in beschreven zijn.

Duur van de cursus: 2,5 à 3 uur


Vervolg privé-cursus voor 2 personen: leren masseren II

Na de privé-cursus “ leren masseren” heb je thuis een paar keer geoefend. Je hebt misschien wat vragen en/of je wil wel wat meer leren. Dan is er de mogelijkheid een vervolgcursus te volgen. In de vervolgcursus gaan we eerst beginnen met het herhalen van de rugmassage. Je krijgt feedback en tips om je massage nog beter te kunnen geven. Daarna gaan we de achterkant van de benen leren masseren. 

Ook hierna kun je thuis gaan oefenen met behulp van het overzicht wat je meekrijgt en waar alle  geleerde technieken in beschreven staan.

Duur van de cursus: 2,5 à 3 uurCursus leren masseren  (groep max. 8 personen)


In deze cursus van 3 avonden leer je een ontspannende massage geven op een massagetafel. 

* Wat komt er aan bod?

* theorie over de spieren

* Houding van de masseur

* Wanneer je beter niet kunt masseren (contra-indicaties)

* Verschillende technieken

* Massage rug, schouders, nek, armen, benen, voeten, hoofd

Duur van de cursus: 3  avonden (19.00-22.00)