Jacky Bekers

massagetherapie - stoelmassage

Cursussen en workshops


HUIS-, TUIN- EN KEUKEN STOEL MASSAGE WORKSHOP

Data: 19 oktober 2019

Tijd: 10.00-12.30 (uitloop tot 13.00)

Locatie: Veemarktkade 8, kade-M, 's-Hertogenbosch

Kosten € 35,00

incl: koffie, thee en iets lekkers

Inhoud: laagdrempelige workshop waarin je op een speelse manier leert om thuis op een gewone stoel een korte intensieve massage te geven. Nadruk ligt hierbij op de schouders en de nek, het hoofd en de armen worden ook meegenomen.

Je kun je opgeven voor deze workshop door een mail te sturen naar info@jackybekers.nl of te bellen: 06-18463434

Deze workshop kan ook op locatie gegeven worden, bijvoorbeeld tijdens een vriendinnenweekend, vrijgezellenfeest, familieweekend etc. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.


Privé-cursus voor 2 personen: leren masseren I

Wil je samen met je partner, een vriend(in), een ouder  of een kind een ontspannende massage leren geven, dan kan dat tijdens een privé-cursus “leren masseren”.

In de cursus krijg je verschillende technieken aangereikt om een heerlijk ontspannende rugmassage te geven, waarbij de schouders en de nek zeker niet worden vergeten.  

Na heel kort wat theorie (wanneer mag je niet masseren, houding masseur etc.) gaan we lekker zelf aan de slag. Eerst wordt de massage voorgedaan en daarna ga je op elkaar oefenen.

Weer thuis kun je oefenen met het handige overzicht dat je meekrijgt en waar alle geleerde technieken in beschreven zijn.

Duur van de cursus: 2,5 à 3 uur

Kosten: € 65,00 p.p.

Wanneer: in overleg 

overdag: 9.30-12.30 of 13.30-16.30 

Ma t/m do avond: 19.00-22.00  

zaterdagochtend : 9.30-12.30

Vervolg privé-cursus voor 2 personen: leren masseren II

Na de privé-cursus “ leren masseren” heb je thuis een paar keer geoefend. Je hebt misschien wat vragen en/of je wil wel wat meer leren. Dan is er de mogelijkheid een vervolgcursus te volgen. In de vervolgcursus gaan we eerst beginnen met het herhalen van de rugmassage. Je krijgt feedback en tips om je massage nog beter te kunnen geven. Daarna gaan we de achterkant van de benen leren masseren. 

Ook hierna kun je thuis gaan oefenen met behulp van het overzicht wat je meekrijgt en waar alle  geleerde technieken in beschreven staan.

Duur van de cursus: 2,5 à 3 uur

Kosten: € 65,00 p.p.

Wanneer: in overleg 

overdag: 9.30-12.30 of 13.30-16.30

Ma t/m do avond: 19.00-22.00  

zaterdagochtend : 9.30-12.30


Cursus leren masseren  (groep max. 8 personen)


In deze cursus van 3 avonden leer je een ontspannende massage geven op een massagetafel. 

* Wat komt er aan bod?

* theorie over de spieren

* Houding van de masseur

* Wanneer je beter niet kunt masseren (contra-indicaties)

* Verschillende technieken

* Massage rug, schouders, nek, armen, benen, voeten, hoofd

Duur van de cursus: 3  avonden (19.00-22.00)

Kosten: € 120,00 p.p.

Wanneer:najaar 2019

Waar: ’s-Hertogenbosch


workshop Uit je hoofd in je lijf voor bedrijven


In mijn werk als massagetherapeut kom ik regelmatig mensen tegen die er last van hebben dat ze zo veel in hun hoofd zitten. Die het moeilijk vinden te ontspannen omdat hun hoofd maar door gaat, zich zorgen maken, piekeren, malen of die regelmatig last hebben van spanningshoofdpijn, nek- schouderklachten of vermoeidheid. Vaak zijn er voorafgaand aan deze klachten al verschillende signalen geweest  die je niet hebt onderkent. Hoe kun je jezelf meer bewust maken van je lichaam en wat zou je vervolgens kunnen doen. 

Door de massage leren ze weer contact te maken met hun lichaam. Voelen ze weer hoe dat voelt: ontspannen zijn. Naast massage zijn er ook oefeningen die je zelf thuis of op je werk kunt doen om uit je hoofd en in je lijf te komen. 

Interactieve werkvorm. 

Tijdens de bijeenkomst ga je met eenvoudige oefeningen de aandacht naar je lijf brengen. En we gaan kijken welke manieren er zijn om wat beter voor jezelf te zorgen tijdens een werkdag.

Tijdsduur: 1 uur

Deelnemers: ca. 20

kosten: vraag een vrijblijvende offerte aan