Jacky Bekers

massagetherapie - stoelmassage

WELKOM!  Helaas is de praktijk gesloten vanwege de lockdown om de verspreiding van het Covid-19 virus tegen te gaan. Ik hoop je snel weer te zien als dat weer veilig kan!

Mijn naam is Jacky Bekers. Sinds 2015 ben ik werkzaam als massagetherapeute. Daarnaast geef ik workshops en cursussen op het gebied van massage, ontspanning en vitaliteit. Ook geef ik stoelmassages bij bedrijven en evenementen.

Pas vroeg iemand me wat ik nou zo leuk vind aan mijn werk als massagetherapeut. Er schoot meteen van alles door me heen: Het contact, het werken met mijn handen, het werken met mijn hart. De vele verschillende mensen die op mijn pad komen. En ik realiseerde me hoe dankbaar ik ben dat ik dit werk mag doen.

Meer dan 10 jaar geleden kon ik door een ongeval mijn oude werk bij de overheid niet meer doen. Ik had pijn en was compleet overprikkeld. Ook mentaal zat ik er doorheen. Ik was verdrietig, boos en somber. Als iemand me vroeg: “ hoe gaat het?” schoten de tranen al in mijn ogen. Want daar wilde ik helemaal niet over na denken, ik wilde niet voelen hoe het met me was. Je kunt dus wel stellen dat ik niet echt in contact was met mijn eigen lichaam. 

Gelukkig kreeg ik hulp. Door verschillende therapiën en trajecten kreeg ik weer vertrouwen in mijn lichaam en leerde ik mijn grenzen beter kennen en bewaken. Ik ging beter voor mezelf zorgen en echt luisteren naar mijn lichaam. 

Vervolgens ben ik me gaan verdiepen in massage en massagetherapie. Hier had ik zelf veel baat bij tijdens mijn hersteltraject. Ik ben zo dankbaar dat ik nu anderen mag begeleiden in hun traject om beter naar het eigen lichaam te luisteren.  

Wil jij graag ervaren of  massagetherapie iets voor jou kan betekenen, dan ben je van harte welkom.